Egy platform. Határtalan lehetőség!

Yext.

Megjelenés minden csatornán egy oldalról!

Rögzítse és alakítsa át vállalkozását a  helyinformációk segítségével
Változtassa a térképeket, a hangasszisztenseket, a GPS-alkalmazásokat és a helyi címtárakat a legjobb marketingcsatornává.

Szinkronizálja és kezelje üzleteit, étlapjait, telefonszámait és még sok mást világszerte, hogy a potenciális ügyfelek megtalálják és kiválaszthassák Önt, amikor keresnek.

A Yext-be integrált profilok általánosságban

0 %
A teljes, optimalizált helyadatokkal rendelkező vállalkozások 52%-kal
több kattintást kapnak a helyi keresőből!

Megjelenés minden csatornán egy oldalról!

Google térkép. Apple Maps. Amazon Alexa. Bing Helyek. Waze és még sokan mások. Vállalkozásának profilja több száz helyi keresési rangsorban jelenhet meg. Ezeket a profilokat egyesével külön–külön naprakészen tartani hatalmas manuális erőfeszítést igényel.

A Yext egy teljesen új módszert hozott létre vállalkozása adatainak kezelésére: közvetlen integrációkat épített ki a keresési platformokkal szerte a világon és az ágazatok között. Így megkönnyítve a vállalkozás adatainak naprakészen tartását minden platformon!

Frissítés egyszer, frissítés mindenhol

Elmúltak azok az idők, amikor minden egyes webhelyre be kell jelentkezni, amikor bezár egy nyaralás miatt. Egyszerűen módosítsa üzleti adatait a Yext platformon belül, és figyelje, hogy a cég adatai frissülnek az adatlapokon.

Érdekesnek találod ezt a lehetőséget?

Rendeld meg a szolgáltatást!